Jaarabonnement

Bedrijfsnaam
€ 540,-
excl. BTW

1 jaar lang toegang tot de online software

Mogelijkheid om meerdere gebruikers af te nemen.

Dit zeggen onze klanten

Valley Amsterdam

Voor het prestigieuze project Valley Amsterdam zijn de berekeningen vloerverwarming gemaakt met Calstrim

Overzichtelijk en eenvoudig!

We gebruiken de software van Calstrim vooral voor het berekenen van de afgiftes voor vloerverwarming en koeling. De rekenmodule is overzichtelijk en eenvoudig te gebruiken.

Magnum heating

Magnum heating Nederland én Magnum heating Spanje gebruiken Calstrim voor hun berekeningen vloerverwarming. Beide in hun eigen taal.

Gebruiksvriendelijk programma

Calstrim is een zeer gebruiksvriendelijk programma. Wanneer we vragen hebben, worden we altijd goed geholpen. Ze zijn altijd bereikbaar en reageren meteen op de gepaste manier. Bedankt voor de leuke samenwerking!

Eenvoudig systeem

Met Calstrim kan ik van iedere soort vloeropbouw de effectieve thermische afgifte en opname berekenen. Hierdoor kan ik dit bij het prille ontwerp afstemmen op de warmteverlies- en koellastberekening.

Veelgestelde vragen

Jaarabonnement

Een jaarabonnement wordt automatisch verlengd. Wil je het jaarabonnement opzeggen? Doe dit dan uiterlijk 1 maand voor het aflooptermijn. Tussentijds opzeggen is niet mogelijk.

Nog in te vullen

Het jaarabonnement betaal je achteraf, binnen een termijn van 30 dagen. Het 2-weken abonnement betaal je de eerste keer vooraf, daarna ontvang je maandelijks een factuur met een betalingstermijn van 30 dagen.

© 2024 - Calstrim Floorequa
Created by LR Internet